Мешканка Хмельниччини стала учасницею відомого кулінарного шоу

У суботу, 5 вересня, на телеканалі СТБ, вийшов другий випуск десятого сезону кулінарного шоу «МастерШеф». Дівчина з Кам'янця-Подільського потрапила у двадцятку найкращих кулінарів-аматорів. Далі розповість про це khmelnytskyi-trend.

МастерШеф

«МастерШеф» є одним із найпопулярніших кулінарних шоу на вітчизняному телебаченні. Вперше проект вийшов на телеекрани у 2011 році і підкорив серця мільйонів телеглядачів. Завдяки проекту сотні учасників змогли проявити свої кулінарні здібності та заявити про себе.

У першому випуску популярного шоу «МастерШеф» відібрали тридцять кращих кулінарів-аматорів, які стали учасниками проекту. Серед них опинилася також мешканка Кам’янця-Подільського Аліна Матвійчук. Минулого тижня в ефірі телеканалу СТБ вийшов другий випуск десятого сезону «МастерШеф», під час якого судді обирали двадцять найкращих кулінарів-аматорів, які продовжать змагання за головний приз проекту.

Відповідно до нових правил шоу, учасники мусили виконати завдання у трьох різних категоріях: «М’ясо», «Риба» та «Десерти». Категорії учасники обирали на власний розсуд. Аліна Матвійчук вирішила спробувала свої сили у приготуванні риби.

Однак завдання виявилося не простим. Учасникам змагання потрібно було не лише смачно та вдало приготувати рибу, а спочатку зловити її самостійно з бочки. Лише після цього учасники могли приступати до приготування страви. На це у них було 45 хвилин.

Аліні Матвійчук вдалося впіймати форель. Кам'янчанка чудово впоралася із поставленим завданням. Дівчина приготувала вишукану та смачну страву: форель, кус-кус на рибному бульйоні з додаванням селери та родзинок, мідію і соус «бер-блан». 

7

Страви учасників оцінювали журі проекту: Ектор Хіменес-Браво, Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський.

Судді проекту позитивно оцінили страву Аліни Матвійчук та наголосили на вдалому поєднанні інгредієнтів. Ектор Хіменес-Браво спочатку був переконаний, що поєднання кус-кусу та родзинок вийде не досить вдалим. Однак, спробувавши страву Аліни, Ектор кардинально змінив свою думку і був приємно вражений збалансованим смаком страви. Ользі Мартиновській також сподобалася страва, яку приготувала Аліна. Суддя проекту зазначила, що соус «бер-блан» чудово підкреслив смак мідій.

Таким чином, кам'янчанка Аліна Матвійчук потрапила до двадцятки найкращих кулінарів-аматорів шоу «МастерШеф». Дівчина каже, що не очікувала почути такі схвальні відгуки і дуже рада стати учасницею проекту. Як вона проявлятиме свої кулінарні здібності та чи вдасться їй отримати головний приз, дізнаємося вже у наступних випусках проекту «МастерШеф».

Аліна Матвічук

Аліні Матвійчук 25 років. Її мама проживає в Італії. Саме тут дівчина навчалася у школі. Згодом Аліна повернулася до Кам'янця-Подільського та здобула освіту хіміка. Протягом деякого часу кам'янчанка працювала  інженером-технологом на цементному заводі в Брюсселі. Тут вона вийшла заміж за свого колегу. На Батьківщину Аліна встигла повернутися до початку карантину. Вона обожнює готувати. Колись навіть мала власну кав'ярню. Також Аліні подобаються машини і стрільба.

Коментарі